Upper House Dining går från klarhet till klarhet

Gothia Towers systerhotell Upper House restaurang  recenserades av Di Weekend igår, 11 juni. Det blev toppbetyg, 24 av 25 möjliga poäng, och delad förstaplats på restaurangtoppen.

Förutom toppbetyg ger krogtestarna fina lovord till Upper House Dining.
“Måltiden inleds med små kanapéer, så läckra att det nästan blir bråk när den ena av Di Weekends testare stjäl en miniråbiff med rökt majonnäs av kollegan”.

På Upper House Dining kan man beställa en meny som består av minst 6 rätter och flera serveringar. Säsongens råvaror är i fokus och menyn bestäms beroende på vad som är bäst för dagen.
– Det är väldigt mycket stolthet, engagemang och kärlek i det vi gör – till råvarorna, till gästen, till vinet, till servicen – allt handlar om gästens upplevelse, säger Måns Backlund, köksmästare på Upper House Dining.

Det fantastiska med den här måltiden är att nästan allt vi serveras utlöser en liknande reaktion: vi vill ha mer”.

Under året som gått har Upper House Dining tilldelats flera utmärkelser, bland annat ”Årets Serviceupplevelse” i White Guide 2014, ”Årets spakök” under SpaStar Awards 2014 samt ”Årets nytillskott” i Livets Goda topp 20.
I september förra året öppnade 5-stjärniga Upper House, Gothia Towers systerhotell, med rymliga rum och sviter, en Spa-avdelning på 3 våningar och, inte minst, en restaurang som siktar mot stjärnorna.

Läs mer, Di Weekend >>


För mer info, kontakta:
Krister Dahl, Executive Chef Gothia Towers & Upper House
Tel: 031-750 89 35
Mail: Krister.dahl@gothiatowers.com

Måns Backlund, köksmästare Upper House Dining
Tel: 031-708 83 24
Mail: mans.backlund@upperhouse.se