Seniorer på modet!

Seniormodeshow – Mode över generationsgränserna! Tisdag 19 november kl 15.30 – 19.30 på restaurang Estrad (plan 2), Gothia Towers.

Det blir modeshow med seniorer och ungdomar samt försäljning av kläder. Elever från Burgårdens Hår- och makeupstylistutbildning ger er tips och tricks kring styling och makeup.
Välkommen till en alldeles speciell modeshow och minimässa för seniorer, med seniorer.

Minimässan öppnar kl 15.30

Här får du möjlighet att prova och köpa kläder från Seniorshopen före och efter modevisningen. Du kan också få tips och trix kring styling och makeup av Burgårdens Hår- och makeupstylistelever. Hår- och skönhetsprodukter demonstreras. Är det något du gillar så finns allt i shopen på Burgårdens Utbildningscentrum, Skånegatan 20. Ni som har besökt mässan får med er en rabattkupong att använda i shopen eller till en behandling.

Modeshow kl 17.00

Seniormodeller visar upp säsongens finaste mode tillsammans med ungdomar. De är stylade av elever från Burgårdens hår- och makeupstylistutbildning.

Entré: 225 kr

I entrébiljetten ingår, förutom modeshowen och minimässan, Gothia Towers berömda King Size-räksmörgås, mineralvatten, kaffe och chokladbit. Vill du köpa ett glas vin så finns det till seniorpriset 45 kr. Alla besökare får dessutom en liten gåva som anknyter till mode och styling med sig hem.

Utlottning av vinster

Vinn en lunchbuffé för två personer på restaurang Incontro eller behandling på Burgårdens Hår- och makeupstylistskola i form av klippning/styling av hår, makeup eller en manikyr. Begränsat antal platser till modeshowen.

Boka:
titti@seniorshop.se
Du får svar via mail om du har fått plats på modeshowen.