Räddningsmissionens årliga julkonsert – 2 dec

Varje år arrangeras en julkonsert i Kongresshallen här på Gothia Towers & Svenska Mässan där allt överskott oavkortat går till Räddningsmissionens sociala arbete för utsatta vänner i Göteborg.

Vi vill med nedanstående erbjudanden bidra till möjligheten att boka en kväll med god mat och härlig julstämning samtidigt som du bidrar med ditt stöd till fantastiska Räddningsmissionen!

Måndag, 2 december klockan 20.00 är det dags för julkonserten: ”Jul med Hjärta”. Vi erbjuder 2 olika paket till konserten:

Krister Dahls Julbord på Gothia Towers, inkl. konsertbiljett: 695:-

En trevlig julmåltid på Gothia Towers före konserten. Sittning 17.30 för julbord på restaurang Estrad, sedan konsert i Kongresshallen 20.00.
300:- av biljettintäkten går till Räddningsmissionen.

King Size räksmörgås med ett glas vin, inkl. konsertbiljett: 440:-

Vi bokar ett bord på Gothia Towers före konserten för en trevlig måltid, King Size räksmörgås inklusive en öl/glas vin/alkoholfritt alternativ.
200:- av biljettintäkten går till Räddningsmissionen.

För mer info om Julkonserten och Räddningsmissionen, klicka här >>

Räddningsmissionens Julpåse!

Samtidigt som du bokar din konsertbiljett & middag kan du även förboka en fin julgåva från Räddningsmissionen, en julpåse fylld med Räddningsmissionens produkter från egen tillverkning. Alla varor är ekologiska och intäkterna går oavkortat till Räddningsmissionen.

Räddningsmissionens julpåse: 150:-
– Biscotti
– Delikatessknäcke
– Chutney/Marmelad
– Oliver Kalamata

Boka

Gothia Towers restaurangbokning
Tel: 031-750 8805
Mail: restaurant@gothiatowers.com