Nina Fors - hotellchef på Upper House

Perfektionistisk hotellchef till vårt nya Upper House

En femstjärnig produkt kräver en perfektionistisk ledare. Nina Fors, nytillträdd hotellchef för vårt nya Upper House, har det som krävs för att sköta ett hotell för resenärer med höga krav på service och boende.

Nina Fors har gått sin väg via Le Grand Combin et Golf i Verbier, The Langham Hilton i London, Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo, First Hotel G i Göteborg och nu senast framgångsrikt inom SJ.

Nina Fors gör nu ett stort karriärkliv och blir hotellchef för Upper House. Hon har lång erfarenhet av chefspositioner inom hotell- och resebransehen, och beskriver sig själv som pedant och perfektionist.
– Jag älskar min nya utmaning och att vara tillbaka i hotellbranschen igen! Jag kommer att lyckas eftersom jag är bra på att se framåt, är pådrivande och har service ut i fingerspetsarna. Min vilja att nå resultat är väldigt tydlig och uppenbar för dem som arbetar med mig. Jag ställer oerhört höga krav på mig själv och förväntar mig detsamma av mitt team, jag vill att vi alla tillsammans ska känna att gästen och vår service hela tiden är högsta prioritet, säger Nina Fors, hotellchef Upper House.

Upper House vänder sig till den världsvana resenären som ställer höga krav. Personligt bemötande och förstklassig service börjar redan vid bokningen och därefter skräddarsys allt efter gästens önskemal: maten, boendet och gästens välbefinnande.

Upper House kommer att ha 60 rum i storlekarna 30 m2, 40 m2, 50 m2 och vår Grand Executive Suite på 150 m2. Detta blir första gången som ett hotell i Göteborg kan erbjuda ett boende värdigt världens största stjärnor.

Upper House
Vårt nuvarande East Tower bygger vi på med 6 våningar och blir Upper House – ett hotell i hotellet. Förutom 60 exklusiva rum kommer här även att finnas restaurang och en spa & relaxavdelning.
Invigningen av Upper House sker i augusti 2013.

Vi söker just nu många tjänster till Upper House, sista ansökningsdag är 24 mars.
Läs mer >>