New-Tech på Svenska Mässan, 8-10 nov

New-Tech är en mässa, en show samt en lärorik upplevelse vars syfte är att visa hur modern teknik har utvecklat och förändrat våra liv!
Här finns inte bara alla de innovativa lösningarna på vår krävande moderna livsstil, utan här kan du även upptäcka hur vi blir mer och mer påhittiga när det gäller hela familjens framtid.

New-Tech är till 50% en traditionell mässa där du kan se, röra vid och köpa men även till 50% en interaktiv utställning som utmanar allas vår fantasi och ger oss massa ny kunskap.

Tyngdpunkten kommer att ligga på interaktiva stationer, praktiska aktiviteter och tilltalande liveunderhållning inom flera olika områden. Bland annat kommer du att få se BMW:s elbil BMW i3 som är ”den viktigaste lanseringen i BMW:s historia” enligt den tyska biltillverkaren.

New-Tech arrangeras 8-10 november hos vår granne Svenska Mässan.
Varmt välkommen till en ny mässupplevelse som innefattar allt inom framtidens teknik och vetenskap för hela familjen.

New-Tech är ett nytt koncept i Norden och showen/utställningen kommer att täcka alla aspekter av teknik, allt ifrån enklare leksaker till avancerade tekniska uppfinningar. New-Tech är ett evenemang som vänder sig till alla ålders- och intressegrupper.

 

För mer info:
www.newtechshow.se