Konstutställning "I dröm & fantasi" av Karolina Palmér

För sjätte året i rad ställer Karolina Palmér ut sin konst på Gothia Towers. Denna gång tar utställningen plats på Gothia Towers italienska restaurang Incontro. 31 augusti-29 september finns Karolinas konst till beskådning på Incontro.

Utställningen tjuvstartar dock redan på fredag 30 augusti. Då blir det vernissage, konstmingel och After Work på Incontro med start från 16.00. De 300 första som kommer får en liten gåva från inredningsföretaget Dixie, som Karolina samarbetar med.

Färg och form är utmärkande i Karolinas målningar. Akrylmålningarna är naivistiska och det finns nästan alltid människor med på motiven.
– Jag vill förmedla lust och glädje med min konst och jag vill att människor ska inspireras av mina tavlor, säger Karolina.

Om Karolina:
Färgsprakande, positivt och glädjespridande så önskar Karolina Palmér att man ska uppfatta hennes konst. Hon målar snabbt och ut­trycksfullt och helst i akryl. Hennes naivistiska måleri präglas av starka färger och människor finns nästan alltid med i motiven. Karolina har utvecklat sitt konstnärskap under hela sitt liv. Det började med serier för att idag domineras av stora dukar och färgstarka bruksföremål för såväl Dixie som Ikea.

Vill du veta mer?
Karolina Palmér
Tel: 0763-388498
Lena Kallevik, restaurangchef på Gothia Towers
Tel: 031-750 88 30.

För mer info om Karolina: www.kpalmer.se