Konstutställning: A Colourful Life...

Nu på fredag startar en konstutställning av Jennifer Jezeroe hos oss.
”A colourful Life…” heter utställningen och pågår i vår hotellobby 19 oktober-4 november.

Jennifer lever för att skapa. Färgexplosioner och kreativitet ger henne livsglädje som hon hoppas kunna sprida via sin konst.
Jennifer arbetar i flera olika tekniker men just nu är det fokus på akrylmålningar och på utställningen kommer det att vara mycket målningar där vi ser kvinnor som symboliserar olika tankar om livet.

Premiär för kuddar
Jennifer har en inredningsbakgrund som även visar sig i hennes konst. Hon skapar bland annat stolar och lampor i samma stil som hennes målningar. På utställningen blir det dessutom premiär för hennes senaste idé: Kuddar –  med motiv från Jennifers konst.

Jennifers konst enligt henne själv:
”Min konst handlar om att tro på sig själv och vara stolt för den man är. Att ta tillvara på tid och ögonblick och det som verkligen betyder något. Jag önskar att min kreativa kraft kan ge människor självförtroende och mod att förverkliga sina drömmar! Välkommen till ett färgstarkt liv! Jag hoppas vi ses på Gothia Towers!”

Jennifers konst är otrolig färgstark och glädjefull – passar jättebra in här på Gothia Towers och vi är jätteglada över att ha henne hos oss!

 Fakta – Jennifer Jezeroe
Jennifer är både konstnär och visual merchandiser på ett svenskt modeföretag. Jennifer är 29 år och bosatt i Göteborg. Hon har målat och skapat i hela sitt liv och gick det Estetiska programmet Konst- och Formgivning på Schillerska gymnasiet i Göteborg. Därefter läste hon vidare till visual merchandiser, och efter några år i både mode- och inredningsbranschen längtade hon tillbaka till det egna skapandet. Hon bestämde sig för att satsa på konsten och detta blir hennes sjätte utställning på två år.


Varmt välkommen på en färgstark konstutställning!

Lena Johansson, Gothia Towers