Inomhus-EM i friidrott 1-3 mars 2013 i Göteborg

– idag släpps endagsbiljetterna!

1-3 mars 2013 står Göteborg värd för inomhus-EM i friidrott, ett mästerskap utöver det vanliga. Närmare 600 av Europas bästa friidrottsstjärnor från 50 nationer att göra upp om medaljerna i Scandinavium, Göteborg.

Inomhus-EM i friidrott i Göteborg satsar på att bli en friidrottsfest för hela familjen. Publiken ska kunna komma riktigt nära tävlingar och atleter. T ex så höjs golvet inne på Scandinavium med 3 meter för att få plats med löparbanan – det innebär även att publiken kommer unikt nära de aktiva.

Allt under ett tak

Allt under ett tak” är konceptet för inomhus-EM. Scandinavium och Svenska Mässan blir ett samlat evenemangsområde den 1-3 mars där även publik som inte har biljett till tävlingarna kan besöka och träffa friidrottsstjärnor och se tävlingarna.
Inne hos vår granne Svenska Mässan så byggs ”EM-torget” – ett stort aktivitetsområde där det kommer hända en massa saker. Här kommer kvalet till kultävlingen att gå, det kommer att finnas olika prova-på-aktiviteter, en fan zone, här kommer prisutdelningarna att hållas, en skidhörna, det kommer att finnas restauranger med god mat och dryck, det blir artistunderhållning och mycket mer. Här kan du också träffa både nya stjärnor och gamla mästare på ett helt nytt sätt.

Modern Swedish Legends

Kajsa Bergqvist, världsrekordhållare i höjdhopp inomhus, är projektledare för Modern Swedish Legends. Modern Swedish Legends är den grupp framgångsrika och folkkära svenska friidrottare, som var en del av de svenska friidrottsundret under 1990- och 2000-talet.
De kommer att vara på plats på inomhus-EM 1-3 mars 2013, för att hålla i inspirerande prova-på-aktiviteter, träffa publiken och dela med sig av sina minnen och erfarenheter. Du kommer bland andra att få träffa Kajsa Bergqvist, Stefan Holm, Christian Olsson och Carolina Klüft.

Idag släpps endagsbiljetterna

Idag, måndag 26 november, startar försäljningen av endagsbiljetterna till inomhus-EM.
Biljetter till inomhus-EM i friidrott köps via www.ticnet.se eller telefon 031-811020.
För gruppbokning över 20 personer, boka på eventinfo@gotevent.se eller telefon 031-3684452.

Inträdet till EM-torget ingår i biljetten, men det går också att besöka EM-torget även om du inte har biljett till tävlingarna inne på Scandinavium (biljetter för inträde enbart till EM-torget köpes i Svenska Mässans biljettkassa).

För mer info: www.goteborg2013.com