Elisabeth Thomson blir ny hotelldirektör

Ny hotelldirektör på Gothia Towers blir Elisabeth Thomson, som därmed lämnar Scandic Crown Göteborg, där hon haft rollen som Operations Manager och tidigare hotellchef.
– Vi är mycket glada över att ha rekryterat en så kompetent och erfaren ledare som Elisabeth, säger Daniel Stenbäck, VD på Gothia Towers.

Elisabeth har en gedigen erfarenhet av hotellverksamhet, bland annat genom chefspositioner på Grand Hotel i Stockholm, Elite Hotel Stockholm Plaza samt First Hotel Avalon i Göteborg.
– Hon har de kvalifikationer och den personlighet som behövs för att tillsammans med gäster och medarbetare skapa Europas mest attraktiva mötesplats, säger Daniel Stenbäck.

Elisabeth Thomson börjar sin tjänst senast den 4 augusti 2014.
– Det är med stor glädje som jag nu tar mig an utmaningen som hotelldirektör på Gothia Towers tillsammans med mina nya kollegor. Det ska bli fantastiskt att få välkomna alla gäster och besökare till allt vad Gothia Towers har att erbjuda, såväl till den nordiska som till den internationella marknaden. Att dessutom få vara med i en period då destinationen Göteborg växer är något som känns extra spännande, säger Elisabeth Thomson.

För mer information, kontakta:
Daniel Stenbäck, VD Gothia Towers
Tel: 031-750 88 99
Mail: daniel.stenback@gothiatowers.com